1. toukokuuta 2016

Toukokuu alkaaTänää tälläistä pientä asia postausta. Eli olen seuraavalla viikolla menossa leirikouluun sekä Lontooseen. Olen siis alku viikon leirikoulussa ja yritän tehdä jonkun laisen postauksen ja kokeilen julkaista sen tänne blogiin siellä. Lontoosta tulee varmasti kuvattua jotain joten sieltä tulee myöhemmin postausta. Englantiin lähden perjantai aamuna ja Suomeen tulen maanantai tiistai välisenä yönä.

Postausideoita kaipailisin vielä joten laita ihmeessä kommettia minkälaisia postauksia blogissani haluaisit nähdä. Suunnitteilla olisi kuvata leivonta postaus, my day ja kaikkea muuta jota en vielä paljasta. Ratsastus postauksen haluaisin tehdä, mutta se ei varmaankaan mahdollista ole. : (

Postaus päiviä ei miulla siis nykyään ole, sillä niitä vielä mietiskelen. Joka viikko tulee silti noin. 2 postausta jos postaus ideat riittää. Ja nuo postaus päivät on vaikea valita sillä riippuu vähän oonko tehny joitan postauksia valmiiksi.

Kuten varmaan on huomattu, että melkein joka postauksessa on kuva Tellusta niin tietenkin tässäkin postausessa on. Toukokuun aikana tulee muuten tapahtumaan paljon kaikenlaista joten toivotaan, että saan kaikista kivoista jutuista tehtyä postausta.
                                       
                                      Nää kuvat on muuten yhtiä mun lempi kuvia koko blogissa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti